Förra veckan? Nej tack, den vill jag glömma med fall utför trappa, sjukhusbesök, hällregn och tagelskjorta över själen.
Söndag kväll åter i Stockholm och köket sjuder av liv. Jullan är hemma från London, H har lagat makalös mat, t.ex. Risotto på Korngryn (heter det Kornetto då?) , ugnsbakade grönsaker, morötter stekta länge i vitlök och en grillad Ekokyckling och det babblas på medan Rufus hoppar runt.
Måndag och Jullan väntar utanför World Class, hon ska få gästgymma, och vi kör på i nästan två timmar.
Hon går hem till Cornelia medan jag strosar längs en Riddarfjärd som glittrar i solen, det är +21 och till och med fyllona i T-banan är på gott humör. Handlar och lufsar upp för Tyska Brinken när Inkastaren på Sallys ropar mig till sig. Där sitter också den gamla damen som äger hela Sallyshuset. Hon pratar lite om sitt blodtryck och säger plötsligt att de nere på Munkbrohallen menar att jag verkar vara en hejare på att laga mat. Jag köper så goda grejor.
”Din son säger do laga micke bra mat” tillägger Inkastaren som tydligen pratat med Greven om våra matvanor.
Solen ligger på och det är ta mig fan lite kul att leva.